Skadeservice

Kompetent og effektiv skadeservice på Sjælland​

Har uheldet været ude? Brand eller hærværk? Hos AMG-Gruppen har vi mange års erfaring med effektiv skadeservice på hele Sjælland.

Når skaden er sket, skal der handles hurtigt og effektivt for at minimere beskadigelsen på bygning og inventar. Hos os er du garanteret hurtig udrykning, kvalitetsarbejde af høj faglighed og kompetent service. Vælg et firma med speciale i skadeservice på Sjælland, der er til at stole på – vælg AMG-Gruppen!

Har du brug for akut skadeservice på Sjælland? Så er du velkommen til at ringe til os på (+45) 70 60 57 50, ligesom du også kan skrive til os via kontaktformularen her på siden.

Skadeservice på Sjælland – Hvad kan vi hjælpe med?

Vi holder til i Søborg, lige nord for København, så hvis du er på udkig efter professionel skadeservice i eksempelvis København eller Nordsjælland, er vi klar til at rykke hurtigt ud. Vores store praktiske erfaring og faglige viden gør, at vi kan tilbyde en bred vifte af services, blandt andet:

  • Graffitiafrensning
  • Brand- og sodskader
  • Afdækning
  • Vandskader
  • Fugtskader
  • Desinficering
  • Håndtering af løsøre

Ovenstående er blot et udpluk af vores services i forbindelse med skadeservice på Sjælland. Du kan altid ringe til os, så kan vi finde frem til en holdbar og effektiv løsning på netop dit problem.

Uddannet personale sikrer en langtidsholdbar løsning

Når problemet er ude, vil man bare gerne have en hurtig og problemfri ekspedition, så problemet og skaden kan afhjælpes effektivt. Hos AMG-Gruppen ansætter vi udelukkende veluddannet og serviceminded personale, der står klar til at levere et pletfrit og langtidsholdbart resultat. På den måde skal du ikke bruge unødvendig meget tid på skaden, når du først har kontaktet os – vi tager os nemlig af alt det praktiske.

Skadeservice i København, Nordsjælland eller et hvilket som helst andet sted på Sjælland? Så giv AMG-Gruppen et kald på (+45) 70 60 57 50.

Kontakt os i dag

Rengøringsfirma på Sjælland

Giv AMG-Gruppen et kald på (+45) 70 60 57 50 eller send en mail til info@amg-gruppen.dk. Du kan også bruge vores formular her på siden. Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt.

​Vi sidder klar til at give dig et attraktivt og uforpligtende tilbud på professionel rengøring på hele Sjælland.

Eller klik rundt her på siden og få mere at vide omkring vores forskellige services.