Ejendomsservice

Pålidelig ejendomsservice på Sjælland

Overlad ejendommens vedligeholdelse til et professionelt og erfarent firma. AMG-Gruppen tilbyder ejendomsservice på hele Sjælland med fokus på høj kvalitet og god service.

Vi stiller altid med et stærkt team af kompetente medarbejdere, der alle står klar til at levere et godt og tilfredsstillende resultat. Se mere om vores services herunder, eller giv os et kald på (+45) 70 60 57 50, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på en fast aftale.

Ejendomsservice på Sjælland til boligforeninger og erhverv

Hos AMG-Gruppen kan vi både tilbyde ejendomsservice til virksomheder og boligforeninger – det kan nemlig være noget af en mundfuld selv at stå for den praktiske vedligeholdelse af større byggerier. Vi holder til i Søborg, men rykker ud i på hele Sjælland, hvis din boligforening eksempelvis har brug for professionel ejendomsservice og viceværtsservice i København.

Ved ejendomsservice og viceværtsservice på Sjælland kan vi blandt andet hjælpe med:

  • Trappevask
  • Vedligeholdelse af grønne arealer
  • Havearbejde
  • Fraflytter lejligheder – klargøring og slutrengøring
  • Snerydning af parkeringspladser og stisystemer
  • Vinduespolering

Ovenstående er blot et udpluk af vores forskellige services. Du er altid velkommen til at ringe til os på (+45) 70 60 57 50, hvor vores rådgivningskonsulenter sidder klar til at skræddersy en løsning og en fast arbejdsplan, der passer til netop din virksomhed eller boligforening.

Ejendomsservice på Sjælland uden slinger i valsen

AMG-Gruppen ejendomsservice på Sjælland gør altid det ypperste for at levere et fejlfrit resultat – naturligvis til tiden. For at sikre et tilfredsstillende resultat kører vi løbende ud og foretager kvalitetskontrol, ligesom vi sørger for at vores medarbejdere alle er godt klædt på med den rette uddannelse. Vi giver derudover løbende træning og uddannelse af vores medarbejdere, så de hele tiden kan levere et effektivt og pletfrit resultat.

Vil du ringes op med et godt tilbud på ejendomsservice her på Sjælland? Så kontakt os eller udfyld formularen her på siden, hvorefter vi vil tage kontakt til dig.

Kontakt os i dag

Rengøringsfirma på Sjælland

Giv AMG-Gruppen et kald på (+45) 70 60 57 50 eller send en mail til info@amg-gruppen.dk. Du kan også bruge vores formular her på siden. Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt.

​Vi sidder klar til at give dig et attraktivt og uforpligtende tilbud på professionel rengøring på hele Sjælland.

Eller klik rundt her på siden og få mere at vide omkring vores forskellige services.