Roskilde

Rengøringsfirma Roskilde​

Erhvervsrengøring og rengøring til private

Hos AMG-Gruppen er vi også klar til at hjælpe dig med din erhvervsrengøring i Roskilde. Rengøring af et stort kontor eller en butik kan hurtigt tage mange timer. Vi klarer din erhvervsrengøring, så du ikke behøver!​

Det er vigtigt med et sundt indeklima, og regelmæssig rengøring er altafgørende og med til at opretholde det sunde indeklima. Rengøring kan dog for mange være en byrde, men for os er det en kunst. Vi tror på, at rengøring kan forbedre trivsel og præstation på arbejdspladsen!

Den gode arbejdsdag starter med en ren arbejdsplads, og vi har derfor gjort det til vores speciale at hjælpe med rengøring af alle slags arbejdspladser. Med hjælp fra vores rengøringsfirma i Roskilde sikrer du, at din byggeplads, butik eller kontor er skinnende rent. Vi rykker hurtigt ud og tilbyder erhvervsrengøring til alt fra den mindre private virksomhed til den omfangsrige offentlige instans.

Vi leverer pletfri rengøring, med et smil på læben!

Hos AMG-Gruppen tilbyder vi erhvervsrengøring i Roskilde af højeste kvalitet. Vores kompetente og passionerede medarbejdere levere grundigt rengøring med overskud og et smil på læbe. De er grundigt uddannet og vi lægger ingen fingre imellem, når det kommer til niveauet af vores rengøring. Derfor udfører vi også kvalitetskontrol løbende hos samtlige af vores kunder. Vi forstår vigtigheden i et rent arbejdsmiljø, hvorfor vores professionelle service også afspejler dette.

Erhvervsrengøring Roskilde – os kan du vælge med god samvittighed!

Vi er et rengøringsfirma, der vægter miljøet lige så højt, som vi vægter grundigt rengøring. Når du vælger vores rengøringsfirma i Roskilde, vælger du nemlig også et rengøringsfirma, som gør brug af miljørigtige rengøringsprodukter. Det kalder vi rengøring med god samvittighed!

Erfarent rengøringsfirma i Roskilde med attraktive priser

Vores erhvervsrengøring i Roskilde omfatter alt lige fra kontorrengøring til rengøring af hoteller, institutioner, butikker, byggepladser og selvfølgelig virksomheder – både store og små. Dog bør du ikke lade dig begrænse af eksemplerne, da de blot er et udpluk af de kunder vi servicerer. Uanset hvilken type arbejdsplads du søger erhvervsrengøring til, er vores attraktive pris gennemgående. Hvis du søger erhvervsrengøring i Roskilde til konkurrencedygtige priser, så kontakt os allerede i dag!

Kontakt os for en helt uforpligtende samtale!

Har du spørgsmål til os, eller kunne du tænke dig at høre mere om vores ydelser og om dine muligheder, så er du også velkommen til at give os et kald på 70 6​0 57 50.

Kontakt os i dag

Rengøringsfirma på Sjælland

Giv AMG-Gruppen et kald på (+45) 70 60 57 50 eller send en mail til info@amg-gruppen.dk. Du kan også bruge vores formular her på siden. Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt.

​Vi sidder klar til at give dig et attraktivt og uforpligtende tilbud på professionel rengøring på hele Sjælland.

Eller klik rundt her på siden og få mere at vide omkring vores forskellige services.