Rødovre

Rengøringsfirma Rødovre​

Erhvervsrengøring og rengøring til private

Er du på udkig efter et pålideligt rengøringsfirma i Rødovre, som er klar til at yde dét ekstra for, at din arbejdsplads kommer til at se fantastisk ud? Hos AMG-Gruppen er vi specialister i erhvervsrengøring, tilpasset din arbejdsplads’ hverdag og til attraktive priser.

Erfarent rengøringsfirma i Rødovre med kvalitetsgaranti

Et sundt og rent indeklima er med til at fremme trivsel og præstation på arbejdspladsen. Hvis du vælger du os som dit rengøringsfirma i Rødovre, så får du kvalitetsrengøring til konkurrencedygtige priser. Vi er et troværdigt, kvalitetsbevidst og kompetent rengøringsfirma med års erfaring i bagagen. Vores medarbejder leverer en grundig rengøring af din virksomhed, med et smil på læben! Alle vores medarbejdere har modtaget grundigt undervisning og oplæring, hvilket også afspejles i vores fejlfrie resultater.

Hos vores rengøringsfirma i Rødovre er kvalitet vores førsteprioritet, hvilket også er derfor, at vi løbende udfører kvalitetskontrol hos samtlige af vores kunder. På den måde kan vi sikrer, at vores høje standarder er gennemgående hos alle vores kunder.

Erhvervsrengøring Rødovre – rent med god samvittighed!

For os er en grundig rengøring hos vores kunder vigtig, og vælger du os som dit rengøringsfirma, kan du være sikker på, at vi levere en fejlfri rengøring hver gang! Som en bonus gør vi også kun brug af miljørigtige produkter, så du kan vælge vores rengøringsfirma i Rødovre med god samvittighed.

Skræddersyede aftaler hos vores erhvervsrengøring i Rødovre

Vi tror på, at en god og effektiv arbejdsdag starter med en ren arbejdsplads. Men selvfølgelig skal kontorrengøring eller rengøring af institutioner ikke være i vejen for medarbejder og andre besøgende gæster. Rengøring bør ikke være til gene for den daglige gang, og derfor tilrettelægger vi vores erhvervsrengøring, så den er tilpasset lige præcis din virksomheds skema. Da vi har stor erfaring med et udvalg af mange andre forskellige typer af virksomheder i Rødovre, har vi med garanti også en aftale, som passer til dig og dine rengøringsbehov.

Vi tilbyder erhvervsrengøring i Rødovre, som bla. indebære rengøring af kontorer, hoteller, butikker, institutioner, byggepladser, restauranter og meget mere. Dette inkluderer private såvel som offentlige – ingen opgave er for stor eller for lille for vores os. Kontakt os allerede i dag på (+45) 70 60 57 50 til en uforpligtende snak om dine muligheder hos vores erhvervsrengøring i Rødovre.

Kontakt os i dag

Rengøringsfirma på Sjælland

Giv AMG-Gruppen et kald på (+45) 70 60 57 50 eller send en mail til info@amg-gruppen.dk. Du kan også bruge vores formular her på siden. Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt.

​Vi sidder klar til at give dig et attraktivt og uforpligtende tilbud på professionel rengøring på hele Sjælland.

Eller klik rundt her på siden og få mere at vide omkring vores forskellige services.