Nordsjælland

Erfarent rengøringsfirma i Nordsjælland

Er du på udkig efter et pålideligt rengøringsfirma i Nordsjælland? Så er du klikket ind på den helt rigtige side!

Hos AMG-Gruppen har vi nemlig mange års erfaring med rengøring for professionelle – altid med fokus på kvalitet, god service og troværdighed.

Vi tilbyder erhvervsrengøring på Nordsjælland for alle typer virksomheder, hvor vi skræddersyer en løsning, der passer til dine ønsker og behov. Skal vi tage hånd om rengøringen i din virksomhed? Så giv os et kald på (+45) 70 60 57 50 for et uforpligtende tilbud.

Hvem kan vi hjælpe med erhvervsrengøring i Nordsjælland?

Vores firma ligger i Søborg, så der er dejlig nem adgang til hele Nordsjælland. Hvis du eksempelvis leder efter kompetent erhvervsrengøring i Hillerød og Helsingør, rykker vi hurtigt ud, og vi kan hjælpe en bred vifte af virksomheder, eksempelvis:

 • Private virksomheder
 • Det offentlige
 • Institutioner
 • Byggepladser
 • Hoteller
 • Restauranter
 • Butikker

Som professionelt rengøringsfirma i Nordsjælland kan vi blandt andet hjælpe med:

 • Kontorrengøring
 • Måtteservice
 • Toilet- og badmiljø
 • Rengøring efter håndværkere
 • Rengøring/oprydning på byggepladser
 • Rengøring af skurvogne
 • Slutrengøring​

Disse er dog blot eksempler på arbejdspladser vores rengøringsfirma i Nordsjælland, tilbyder rengøring til. Er du i tvivl om, hvorvidt vi kan hjælpe lige netop din virksomhed, er du altid velkommen til at kontakte os til en uforpligtende samtale. Vi begrænser os nemlig ikke til specifikke fag- eller virksomhedstyper, og kan derfor helt sikkert også finde frem til en løsning for dig.​

Rengøringsfirma i Nordsjælland med fokus på kvalitet – Skræddersyet løsning

Når du bestiller os til erhvervsrengøring i Nordsjælland, sammensætter vores kompetente rådgivningskonsulenter en plan, der passer til netop din virksomhed.

Vi tilrettelægger rengøringstidspunkterne, så de ikke forstyrrer din arbejdsdag. Vi mener nemlig ikke, at en pæn og ren arbejdsplads, behøver at betyde gener i dagligdagen. Gennem årene har vi klaret erhvervsrengøring i Nordsjælland til en bred vifte af kunder, hvorfor vores aftaler også er tilpasset den enkelte virksomhed.

Uanset om det drejer sig om 20 eller 200 kvadratmeter, gør vi en dyd ud af at imødekomme dine rengøringsbehov. Garantien om kvalitet er den samme, ligegyldigt om vi rengører en kæmpe byggeplads eller et mindre kontorområde. Vi efterlader altid vores arbejde som aftalt, til tiden og fejlfrit. For at sikre dette foretager vi løbende kvalitetskontrol hos alle vores kunder.

Herudover sikrer vi den høje kvalitet ved udelukkende at ansætte passioneret og veluddannet personale, der alle brænder for at udføre et godt stykke arbejde og yde en god service. Vi efteruddanner løbende vores personale, så hele firmaet hele tiden er opdateret på de nyeste teknikker og arbejdsgange.

Vores tilfredse og brede kundeportefølje vidner om et rengøringsfirma på Nordsjælland med styr på krammet. En ren arbejdsplads er omdrejningspunktet for en behagelig arbejdsdag, hvilket vi hos AMG-Gruppen forstår vigtigheden i.

Kontakt os i dag

Rengøringsfirma på Sjælland

Giv AMG-Gruppen et kald på (+45) 70 60 57 50 eller send en mail til info@amg-gruppen.dk. Du kan også bruge vores formular her på siden. Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt.

​Vi sidder klar til at give dig et attraktivt og uforpligtende tilbud på professionel rengøring på hele Sjælland.

Eller klik rundt her på siden og få mere at vide omkring vores forskellige services.