København

Rengøringsfirma i København

​Erhvervsrengøring og rengøring til private

Professionelt Rengøringsfirma

En ren arbejdsplads er helt centralt for, at du selv og dine medarbejdere kan yde det bedste hver dag. Hos AMG gruppen har vi som professionelt rengøringsfirma i København mange års erfaring med firmarengøring af enhver slags.

Vi rykker hurtigt ud i hele København, og vi kan både hjælpe private virksomheder og offentlige institutioner – naturligvis til en fast og attraktiv pris. Uanset størrelsen på din arbejdsplads er vores gode kvalitet gennemgående. Læs med her og få mere at vide om vores rengøringsfirma her i København.

Du kan få et uforpligtende tilbud ved at ringe til os på (+45) 70 60 57 50, ligesom du også kan udfylde kontaktformularen her på siden, så vender vi hurtigt tilbage til dig.

Effektiv erhvervsrengøring i København ​– Garanti for et godt resultat

Vælger du os til at stå for rengøringen på din arbejdsplads, kan du være sikker på et tilfredsstillende resultat. Vi lægger nemlig altid vægt i at udføre et godt stykke arbejde, og alle vores medarbejdere har modtaget grundig undervisning. Vores team består af kompetente medarbejdere, som ikke går på kompromis med resultatet uanset hvilken type af virksomhed eller institution, du ønsker rengøring af.

Vi er et erfarent rengøringsfirma i København med et bredt kundeporteføjle, hvilket også kommer til udtryk i vores resultater. Et rent arbejdsmiljø er essentielt og vi gør derfor en dyd ud af at gøre vores arbejde grundigt.

Vi foretager løbende kvalitetskontrol hos samtlige af vores kunder, så du er sikret, at resultatet er tilfredsstillende. Som et ekstra plus bruger vi udelukkende miljørigtige produkter, så du kan få gjort kontoret grundigtt rent med god samvittighed.

Ved erhvervsrengøring i København rykker vi blandt andet ud til:

  • Virksomheder
  • Det offentlige
  • Institutioner
  • Byggepladser
  • Hoteller
  • Restauranter
  • Butikker

Ovenstående er blot et udpluk, og vi lader os ikke begrænse til specifikke fag- og virksomhedstyper, så ring endelig til os og få lavet en aftale med professionel rengøring i København. Vi har med garanti også en aftale, som møder dine rengøringsbehov. Vi tilbyder blandt andet rengøring af kontorområder og toilet- og badmiljø, men også rengøring efter håndværkere, slutrengøring samt oprydning på byggepladser. Ingen opgave er for lille eller for stor, så er du i tvivl om, hvorvidt vores ydelser kan imødekomme dine behov, opfordrer vi dig til blot at tage kontakt til os.

Fleksibelt rengøringsfirma i København – Rengøring på dine vilkår

Når du tegner en aftale med os omkring rengøring til erhverv i København tilrettelægger vi det sådan, at det passer ind i virksomhedens hverdag. På den måde kommer rengøringen ikke til at forstyrre jeres arbejde.

Rengøringsfirma med speciale i erhvervsrengøring i København? Så giv os et kald på (+45) 70 60 57 50 og hør mere om mulighederne.

Kontakt os i dag

Rengøringsfirma på Sjælland

Giv AMG-Gruppen et kald på (+45) 70 60 57 50 eller send en mail til info@amg-gruppen.dk. Du kan også bruge vores formular her på siden. Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt.

​Vi sidder klar til at give dig et attraktivt og uforpligtende tilbud på professionel rengøring på hele Sjælland.

Eller klik rundt her på siden og få mere at vide omkring vores forskellige services.