Ballerup

Rengøringsfirma Ballerup​

Erhvervsrengøring og rengøring til private

En ren arbejdsplads kan have en stor indflydelse på, hvordan hele arbejdsdagen forløber. Hos AMG-Gruppen tror vi på, at du arbejder bedst på en ren arbejdsplads.

Derfor tilbyder vi erhvervsrengøring i Ballerup til både private og offentlige virksomheder. Vores kompetente medarbejdere står klar til at få din arbejdsplads til at skinne til en fordelagtig pris.

Et rengøringsfirma i Ballerup med fokus på troværdighed og kvalitet

Vores rengøringsfirma i Ballerup rykker hurtigt ud og tilbyder skræddersyede løsninger, som er tilpasset lige netop dine behov. Vi tilrettelægger rengøringstiderne, så de er tilpasset din virksomheds arbejdstider. På den måde sikrer vi, at vi ikke forstyrrer din arbejdsplads og at vi samtidig har mulighed for at yde vores bedste. Vi har års erfaring med erhvervsrengøring i Ballerup og vi garanterer derfor, at vi lever op til dine krav og imødekommer dine forventninger. Desuden gør vi kun brug af miljørigtige produkter, så du med god samvittighed, kan vælge os til din næste erhvervsrengøring i Ballerup.

Lad os stå for din næste erhvervsrengøring i Ballerup

Vi tilbyder erhvervsrengøring i Ballerup til et stort udvalg af private såvel som offentlige virksomheder heriblandt butikker, restauranter, byggepladser, kontorer, institutioner og hoteller. Dog er ingen opgave for stor eller lille, og finder du ikke din virksomhed i denne opremsning, er der ingen grund til at fortvivle, for vi kan helt sikkert også finde frem til en aftale med dig.

Er du i tvivl om, hvorvidt vores erhvervsrengøring i Ballerup egner sig til dig, er du velkommen til at kontakte os på (+45) 70 60 57 50 til en uforpligtende snak om dine rengøringsbehov.

Kontakt os i dag

Rengøringsfirma på Sjælland

Giv AMG-Gruppen et kald på (+45) 70 60 57 50 eller send en mail til info@amg-gruppen.dk. Du kan også bruge vores formular her på siden. Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt.

​Vi sidder klar til at give dig et attraktivt og uforpligtende tilbud på professionel rengøring på hele Sjælland.

Eller klik rundt her på siden og få mere at vide omkring vores forskellige services.