Sådan bliver du graffitifri!

Graffitirens – fjern det, før der kommer mere!

Har du været så uheldigt at være blevet udsat for hærværk på din facade, bil eller lignende med grafitti? Så bør du få det fjernet hurtigst muligt. Både fordi det er grimt at se på, men også fordi der er større risiko for, at det vil tiltrække mere graffiti, hvis ikke det bliver fjernet hurtigst muligt. Er du ofte udsat for graffiti, så kan det kan også være fordelagtigt at få oprettet en fast ordning hos et professionelt firma. Det kan være, at du bor eller arbejder i et område, som er udsat for meget graffiti, og med en fast aftale er du sikret hurtig udrykning, så graffitien kan blive fjernet med det samme! 

Professionel graffitirens

Når du skal fjerne graffiti, er der lige nogle ting du skal have styr på først. Hvilket materiale er der malet graffiti på? Er det på træ, beton, mursten eller måske din bil? Graffitirens findes i mange forskellige styrker, og den rette vælges alt afhængig af hvilken overflade, der er malet på. Så det er altså super vigtigt, at du har sat dig ind i, hvilken overflade du skal have renset, så du ikke risikerer, at der gøres mere skade end gavn. Det kan derfor være en god idé at anvende et professionelt firma som os, så du er sikker på, at der bruges den rigtige graffitirens. Uanset om det gælder store eller små områder, kan være en god idé at søge sparring hos et professionelt firma. De fleste firmaer, der tilbyder graffitirens, har ofte mange års erfaring med alle slags overflader, og vil derfor kunne være til stor hjælp.

Graffitirens der hverken generer dig eller miljøet!

Der er mange gode grunde til, at det er fordelagtigt at benytte sig af et professionelt firma. Endnu en af grundene er, at du er sikker på, at du ikke kommer til at bruge midler, der er skadelige for dig eller som skader miljøet omkring til angrebne område. Graffitien bliver fjernet så skånsomt som muligt, så det ikke er skadeligt for dig, dine medarbejdere eller andre besøgende, samtidig med, at graffitiafrensningen heller ikke ødelægger dyreliv, natur, buskads og lignende omkring. 

Graffiti kan sagtens være et kreativt indslag i en kedelig hverdag, men når man ikke selv har bedt om det, så er det for de fleste bare en drønirriterende overraskelse! Vi tilbyder graffitiafrensning til alle slags kunder. Bl.a.:

  • Boligforeninger (både almene boligforeninger, andelsboligforeninger og private ejerforeninger)
  • Alle typer af virksomheder – både store og små
  • Private kunder med hus eller ejendom
  • Skoler og alle typer af institutioner
  • Forretninger og butikker

Skulle du stå op til graffiti på din bil, dit hus eller din virksomhed, så kan AMG-Gruppen hjælpe dig med at blive graffitifri!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *