Rengøringsfirma Roskilde
Erhvervsrengøring og rengøring til private

Rengøring kan for mange være en byrde, men for os er det en kunst. Vi tror på, at den gode arbejdsdag starter med en ren arbejdsplads og har derfor gjort det til vores speciale at hjælpe med netop dette. Med hjælp fra vores rengøringsfirma i Roskilde sikrer du, at din byggeplads, butik eller kontor er skinnende rent. Vi rykker hurtigt ud og tilbyder både erhvervsrengøring i Roskilde til alt fra den mindre private virksomhed til den omfangsrige offentlige instans. 

Erhvervsrengøring i Roskilde med god samvittighed

Hos AMG-Gruppen tilbyder vi erhvervsrengøring i Roskilde af højeste kvalitet. Vores kompetente medarbejdere er grundigt uddannet og vi lægger ingen fingre imellem, når det kommer til niveauet af vores rengøring. Derfor udfører vi også kvalitetskontrol løbende hos samtlige af vores kunder. Vi forstår vigtigheden i et rent arbejdsmiljø, hvorfor vores professionelle service også afspejler dette. Når du vælger vores rengøringsfirma i Roskilde, vælger du også et rengøringsfirma, som gør brug af miljørigtige rengøringsprodukter. 

Erfarent rengøringsfirma i Roskilde med attraktive priser

Vores erhvervsrengøring i Roskilde omfatter rengøring af hoteller, institutioner, butikker, byggepladser og selvfølgelig virksomheder. Dog bør du ikke lade dig begrænse af eksemplerne, da de blot er et udpluk af omfanget af vores ydelser. Uanset hvilken type arbejdsplads du søger rengøringsaftale til, er vores attraktive pris gennemgående. Kontakt os allerede i dag til en uforpligtende samtale, og hør mere om dine muligheder for erhvervsrengøring i Roskilde.

Kontakt os