Erfarent rengøringsfirma i Nordsjælland

Er du på udkig efter et pålideligt rengøringsfirma i Nordsjælland? Så er du klikket ind på den helt rigtige side! Hos AMG-Gruppen har vi nemlig mange års erfaring med rengøring for professionelle – altid med fokus på kvalitet, god service og troværdighed. Vi tilbyder erhvervsrengøring på Nordsjælland for alle typer virksomheder, hvor vi skræddersyer en løsning, der passer til dine ønsker og behov. Skal vi tage hånd om rengøringen i din virksomhed? Så giv os et kald på +45 70 60 57 50 for et uforpligtende tilbud.

Hvem kan vi hjælpe med erhvervsrengøring i Nordsjælland?

Vores firma ligger i Søborg, så der er dejlig nem adgang til hele Nordsjælland. Hvis du eksempelvis leder efter kompetent erhvervsrengøring i Hillerød og Helsingør, rykker vi hurtigt ud, og vi kan hjælpe en bred vifte af virksomheder, eksempelvis:

-Private virksomheder
-Det offentlige
-Institutioner
-Byggepladser
-Hoteller
-Restauranter
-Butikker

Som professionelt rengøringsfirma i Nordsjælland kan vi blandt andet hjælpe med:

-Kontorrengøring
-Måtteservice
-Toilet- og badmiljø
-Rengøring efter håndværkere
-Rengøring/oprydning på byggepladser
-Rengøring af skurvogne
-Slutrengøring

Rengøringsfirma i Nordsjælland med fokus på kvalitet – Skræddersyet løsning

Når du bestiller os til erhvervsrengøring i Nordsjælland, sammensætter vores kompetente rådgivningskonsulenter en plan, der passer til netop din virksomhed. Vi efterlader altid vores arbejde som aftalt, til tiden og fejlfrit. For at sikre dette foretager vi løbende kvalitetskontrol hos alle vores kunder.

Herudover sikrer vi den høje kvalitet ved udelukkende at ansætte passioneret og veluddannet personale, der alle brænder for at udføre et godt stykke arbejde og yde en god service. Vi efteruddanner løbende vores personale, så hele firmaet hele tiden er opdateret på de nyeste teknikker og arbejdsgange.

Kontakt os