Professionelt rengøringsfirma i København

n ren arbejdsplads er helt centralt for, at du selv og dine medarbejdere kan yde det bedste hver dag. Hos AMG gruppen har vi som professionelt rengøringsfirma i København mange års erfaring med firmarengøring af enhver slags. Vi rykker hurtigt ud i hele København, og vi kan både hjælpe private virksomheder og offentlige institutioner – naturligvis til en fast og attraktiv pris. Læs med her og få mere at vide om vores rengøringsfirma her i København.

Du kan få et uforpligtende tilbud ved at ringe til os på +45 70 60 57 50, ligesom du også kan udfylde kontaktformularen her på siden, så vender vi hurtigt tilbage til dig.

Effektiv erhvervsrengøring i København – Garanti for et godt resultat

Vælger du os til at stå for rengøringen på din arbejdsplads, kan du være sikker på et tilfredsstillende resultat. Vi lægger nemlig altid vægt i at udføre et godt stykke arbejde, og alle vores medarbejdere har modtaget grundig undervisning. Som et ekstra plus bruger vi udelukkende miljørigtige produkter, så du kan få gjort kontoret grundigtt rent med god samvittighed.

Ved erhvervsrengøring i København rykker vi blandt andet ud til:

-Virksomheder
-Det offentlige
-Institutioner
-Byggepladser
-Hoteller
-Restauranter
-Butikker

Ovenstående er blot et udpluk, og vi lader os ikke begrænse til specifikke fag- og virksomhedstyper, så ring endelig til os og få lavet en aftale med professionel rengøring i København.

Fleksibelt rengøringsfirma i København – Rengøring på dine vilkår

Når du tegner en aftale med os omkring rengøring til erhverv i København tilrettelægger vi det sådan, at det passer ind i virksomhedens hverdag. På den måde kommer rengøringen ikke til at forstyrre jeres arbejde.

Rengøringsfirma med speciale i erhvervsrengøring i København? Så giv os et kald på +45 70 60 57 50 og hør mere om mulighederne.

Kontakt os