Rengøringsfirma Hillerød
Erhvervsrengøring og rengøring til private

Et rent arbejdsmiljø er essentielt, uanset type af virksomhed. Rengøring kan dog synes som en byrde og udfordrende at koordinere med den almene arbejdsdag. Det er her, vi kommer ind i billedet. Hos AMG-Gruppen tilbyder vi erhvervsrengøring i Hillerød af kompromisløs kvalitet til private såvel som offentlige virksomheder. 

Erhvervsrengøring i Hillerød til fast og attraktiv pris

Hos AMG-Gruppen har vores kompetente team års erfaring med erhvervsrengøring i Hillerød. Vi foretager løbende kvalitetskontrol på samtlige af vores kunder, så du er sikret, at den høje standard er gennemgående i al vores arbejde. Vores medarbejdere er alle uddannede indenfor faget og har øje for kvalitet. Trods den høje kvalitet, opererer vi med fordelagtige og faste priser. For os er ingen erhvervsrengøring for stor eller for lille og vi har derfor med garanti en aftale, som passer perfekt til din virksomhed.

Uanset type af virksomhed rykker vores rengøringsfirma i Hillerød ud

Vi tilbyder erhvervsrengøring i Hillerød af virksomheder som blandt andet byggepladser, butikker, institutioner, restauranter, og kontorbygninger. Dog er dette blot et udpluk af, hvor bredt vores ydelser spænder og du bør derfor ikke fortvivle, hvis din virksomhed ikke er afspejlet i denne oplistning. Du er altid velkommen til at kontakte os og høre mere om, hvordan vi imødekommer lige netop dine rengøringsbehov.

Kontakt os