Professionel slutrengøring – hvad er det?

​Efter en større renovering eller et byggeprojekt, har der ofte samlet sig en masse støv og snavs foruden rester efter afdækning, restmaterialer og affald. Ofte giver det håndværker- og byggefirmaer ekstra arbejde, fordi der skal bruges en masse tid på at rydde op og gøre rent. 

 Alternativet er, at man måske vil få utilfredse kunder, hvis der ikke er blevet ryddet ordentligt op, og det er de færreste interesserede i. En slutrengøring inkluderer bl.a. oprydning af alle rester fra byggeprojektet og efterfølgende gennemført rengøring af hele byggepladsen, herunder alle overflader samt pudsning af vinduerne og afkalkning af badeværelse. En slutrengøring er derfor vigtig, hvis du som håndværker- eller byggefirma vil levere et skinnende slutresultat af dit overståede byggeprojekt.

3 fordele ved en slutrengøring

En slutrengøring er nødvendig efter et stort byggeprojekt. Ligger der affald og andre restmaterialer, eller er der byggestøv på gulvet, væggene og i krogene, vil din kunde højst sandsynligt blive en smule utilfreds. Som håndværker- eller byggefirma er det derfor vigtigt at alliere sig med et rengøringsfirma som udfører slutrengøring, så du er sikret, at det ser pænt, rent og indbydende ud, når byggeprojektet står færdigt. Derudover er det vigtigt, at der er ryddet op på byggepladsen, så folk ikke går og snubler i restmaterialer og affald. 

Alt i alt kan vigtigheden af en god og grundig slutrengøring koges ned til tre fordele

  • Du sparer en masse tid
  • Du opnår den sidste finish på det færdige byggeprojekt
  • Sandsynligheden for at dine kunder er tilfredse med resultatet er større, hvis det fremstår nyt og rent

Dit professionelle rengøringsfirma udfører slutrengøring i topkvalitet

Hos AMG-gruppen er kvalitet, professionalisme og engagement i højsædet, og derfor er du med en slutrengøring fra os altid sikret det bedste resultat. Uanset størrelsen på dit byggeprojekt, står vi klar til at hjælpe med at få resultatet til at se ekstra indbydende og lækkert ud. 

Vi vil nemlig gerne hjælpe til, at resultatet af dit byggeprojekt får lov til at shine, så det kommer til sin ret, og så din kunde bliver tilfreds. Vi er et professionelt rengøringsfirma med mange års erfaring som har professionaliseret os inden for bl.a. slutrengøring, og vi sørger derfor altid for at levere et skinnende resultat, som vi kan stå fuldstændig indenfor, så du med ro i sindet kan overlade rengøringen til os. Med en slutrengøring fra AMG-gruppen er du sikret, at både byggestøv, affald og restmaterialer er fjernet, at vinduerne er pudset, og at samtlige overflader, både lodrette og vandrette, er rengjort på grundigste vis af vores kompetente og dygtige medarbejdere.

Slutrengøring til en overkommelig pris

Vi ved, at ikke alle byggeprojekter er ens, og derfor tilbyder selvfølgelig lige præcis den service, som giver mening for dig. Vi sætter altid vores kunder i centrum, så du får en tryg og gnidningsfri service udført. Vi lytter til dine behov og sørger for, at du får en slutrengøring der matcher i pris. For os er det nemlig vigtigt med glade kunder – og er du glad, er din kunde forhåbentlig også glad.

Ring til os i dag på 70 60 57 60 for et uforpligtende tilbud på en professionel slutrengøring. Vi glæder os til at hjælpe dig med at få dit byggeprojekt til at opnå den sidste finish!

Udfyld formularen - modtag et tilbud

Vi besvarer henvendelser hurtigst muligt.
​Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Rengøringsfirma på Sjælland

Giv AMG-Gruppen et kald på 70 60 57 50 eller brug vores formular her på siden.

​Vi sidder klar til at give dig et attraktivt og uforpligtende tilbud på professionel rengøring på hele Sjælland.

Eller klik rundt her på siden og få mere at vide omkring vores forskellige services.

Høj kundetilfredshed

Vores kunder bliver hos os.

Stor ekspertise

Vores høje kvalitet er baseret på mere end 8 års arbejdserfaring.

Miljøvenlige produkter

Vi anvender udelukkende svanemærket rengøringsmidler.

Om AMG-Gruppen ApS

Vi er et professionelt rengøringsfirma på Sjælland og udfører rengøring for private samt erhvervskunder.

​Vores dygtige og kompetente medarbejdere, anvender miljørigtige produkter og leverer rengøring i aller højeste kvalitet.

Kontakt os

​AMG-Gruppen ApS

Østmarken 4, 2860 Søborg

Ønsker du at skrive til os direkte kan du benytte vores kontaktformular her.

E-mail: info@amg-gruppen.dk

Har du nogle spørgsmål?

Vi sidder klar på telefonen:

Hverdage 08.00 - 16.00.