Professionel kontorrengøring i København

Hos AMG-Gruppen tilbyder vi professionel kontorrengøring i København. Vi står klar til at hjælpe dig med at sørge for et rart arbejdsmiljø og skinnende rene kontorlokaler på din arbejdsplads, uanset størrelsen på virksomheden.

Hos AMG-Gruppen har vi flere års erfaring med rengøring af alle typer, størrelser og kompleksitet. Ingen rengøringsopgave er for stor eller lille til os. Vores store erfaring gør os i stand til at sikre dig og din arbejdsplads en sikker, tryg, pålidelig og grundig rengøringsservice. Du kan trygt overlade dine kontorer i vores hænder. Vi sørger for, at alt står rent og pænt – ikke en overflade eller nullermand bliver overset, når vi gør rent.

Et rent kontor er vigtigt, ikke kun fordi, kontoret tager sig pænere ud, når krogene har fået en tur med støvkluden, også fordi, det har stor betydning for din og dine medarbejders trivsel. Når kontoret er rent, er det langt mere behageligt at opholde sig i lokalerne. Der er langt mindre risiko for at medarbejdere med støvallergi har daglige gener. De fleste mennesker sætter generelt pris på at arbejde fra et rent skrivebord.

Når lokalerne er rare at arbejde i, arbejder folk langt mere uforstyrret og effektivt. Hos AMG-Gruppen tror vi på, at en ren arbejdsplads er en god arbejdsplads, ikke kun for din virksomhed, men også for dine medarbejdere.

Vi er stolte rengøringsfolk, der tilbyder pålidelig og kvalitetssikker kontorrengøring i København

Vi kan tilbyde hjælp med alle typer rengøringsservices på dine kontorer. Når du vælger os til at tage hånd om din kontorrengøring i København, får du et professionelt, erfarent og alsidigt rengøringsfirma, der er til at stole på.

Vi tager os af både toiletter og baderum. Vi sørger for, at fællesarealerne og hvert eneste skrivebord, computer og tastatur blive rengjort og vasket af, så alle kan møde ind til en ren, tryg og behagelig arbejdsplads næste morgen.

Vores team består af dygtige, veluddannede rengøringsfolk, der alle er passionerede og detaljeorienteret. De kan deres kram, og de går højt op i at levere et fejlfrit resultat. Hos AMG-Gruppen er det vigtigt for os at kunne levere den bedste kontorrengøring. Derfor gør vi meget ud af at efteruddanne vores fagfolk, så hele firmaet løbende holder sig opdateret på de nyeste og mest effektive rengøringstekniker.

Vi er dit kvalitetssikre rengøringsfirma. Det vigtigste for os er at kunne tilbyde alle vores kunder den højeste faglighed, den bedste kvalitet og en grundig rengøring – Uanset om der er tale om et kontor på 200 kvm eller 20 kvm.

Vi er stolte rengøringsfolk, og vi leverer et skinnede rent kontor hver enste gang!

Kontorrengøring når det passer dig

Hos AMG-Gruppen ved vi, at kontorrengøring er en opgave, det kan være svært at få tid til i den travle hverdag. Vi mener ikke, at rengøring skal forstyrre hverdagen på kontoret. I har helt sikkert nok at se til, og det ville være ærgerligt at bruge tiden kontorrengøring, som vi hos AMG-Gruppen gerne vil tage hånd om for dig. Lad os stå for kontorrengøringen, så er der en ting mindre, du skal finde tiden til i det daglige.

Med AMG-Gruppen ved hånden får du professionel kontorrengøring, når det passer dig. Vi sørger for at tilpasse vores arbejdstid med jeres, så vores rengøring ikke forstyrrer jeres arbejde. Vi møder gerne ind, når alle på kontoret er taget hjem. På den måde kan I fokusere på at bruge tiden på alt det, I er bedst til i jeres virksomhed, mens vi bruger tiden på alt det, vi er bedst til – nemlig kontorrengøring.

Du kan altid regne med AMG-Gruppen. Vores bredde kundeportefølje af tilfredse kunder vidner om et kompetent og fagstærkt rengøringsfirma, der leverer et skarpt resultat. Vi sørger for at kvalitetssikre kontinuerligt hos alle vores kunder, så vi holder overblik over alle vores opgaver, og de enkelte kunders behov. Vores kunders tilfredshed er den primære motivation for vores arbejde. Når du vælger AMG-Gruppen til at tage hånd om din kontorrengøring i København, har du garanti for en rengøringsservice af højeste kvalitet.

Vi er fleksible, og vi tilpasser gerne vores ydelser, så de passer til lige netop de rengøringsopgaver, du står overfor på dit kontor. Uanset om du har større maskiner, særligt værktøj eller værdifulde og skrøbelig skuestykker stående på kontoret, tager vi hånd om alle rengøringsopgaverne med professionalisme, grundighed og respekt.

Mangler du et professionelt, pålideligt og kvalitetssikret rengøringsfirma til at tage hånd om kontorrengøringen på din arbejdsplads? Kontakt os allerede i dag på70 60 57 50– Så tager vi en snak om, hvilke rengøringsopgaver du står med, og hvordan vi bedst kan hjælpe dig med en professionel kontorrengøring for din virksomhed.​

Udfyld formularen - modtag et tilbud

Vi besvarer henvendelser hurtigst muligt.
​Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Rengøringsfirma på Sjælland

Giv AMG-Gruppen et kald på 70 60 57 50 eller brug vores formular her på siden.

​Vi sidder klar til at give dig et attraktivt og uforpligtende tilbud på professionel rengøring på hele Sjælland.

Eller klik rundt her på siden og få mere at vide omkring vores forskellige services.

Høj kundetilfredshed

Vores kunder bliver hos os.

Stor ekspertise

Vores høje kvalitet er baseret på mere end 8 års arbejdserfaring.

Miljøvenlige produkter

Vi anvender udelukkende svanemærket rengøringsmidler.

Om AMG-Gruppen ApS

Vi er et professionelt rengøringsfirma på Sjælland og udfører rengøring for private samt erhvervskunder.

​Vores dygtige og kompetente medarbejdere, anvender miljørigtige produkter og leverer rengøring i aller højeste kvalitet.

Kontakt os

​AMG-Gruppen ApS

Østmarken 4, 2860 Søborg

Ønsker du at skrive til os direkte kan du benytte vores kontaktformular her.

E-mail: info@amg-gruppen.dk

Har du nogle spørgsmål?

Vi sidder klar på telefonen:

Hverdage 08.00 - 16.00.