Hjælp til sodskade og brandskade!

Danmark er et land med et strengt bygningsreglement, der skal sikre at bygninger og huse er sikret mod brand og brandskader. Men der forekommer stadig brand i de danske hjem, og den hyppigste brandårsag er skorstenen. 

Ejer man en skorsten, er det derfor vigtigt, at den bliver renset hyppigt, for at undgå brand og dertilhørende brandskade.​ Men har uheldet været ude, så kan det kan virke uoverskueligt. Hvem skal man ringe til, og hvor skal man starte? Brand er lig med røg og sod, og det betyder, at det udsatte område, vil være fyldt med skadelige partikler og sodskader. Når der skal gøres rent efter brand, kan det derfor være fordelagtigt at søge hjælp hos et professionelt firma. Det er vigtigt, at man har godt styr på, hvor stor sodskaden er, og hvilken slags rengøring, der er løsningen.

Efter en brand vil møbler og andet inventar lugte af røg og sod. Ved rengøring efter brand er det altafgørende, at der bruges de rigtige materialer, så der ikke gøre mere skade end gavn, og så der ikke opstår lugtgener senere hen, fordi rengøringen ikke har været grundig nok. Med et professionelt firma er du sikret hjælp til din brandskade, så du og din familie kan komme hjem i jeres trygge rammer igen, eller så dine medarbejdere kan møde tilbage på arbejde igen hurtigst muligt.

Gode råd til at forhindre brand

  • Udskift gerne ældre el-apparater med en nyere model. Hvis du har ældre el-apparater, så hold gerne ekstra øje med dem.
  • Skal du have udført el-arbejde, så vær realistisk og grundig – hvad kan ordnes selv, og hvad skal du have en autoriseret elinstallatør til at ordne? Har du eksempelvis el-apparater, der skal repareres, så henvend dig altid til en autoriseret elinstallatør.
  • Dæk ikke lamper og andre el-apparater til.
  • Sørg for, at der ikke samler sig støv og skidt ved stikkontakterne.
  • Sluk evt. alle apparater, når du sover og når du ikke er hjemme.
  • Træk stik ud af dine stikkontakter ved tordenvejr.
  • Ejer du en skorsten, så tegn evt. en aftale hos en skorstensfejer, så den kan blive renset hyppigt.

Men selvom man følger de gode råd, så kan brand altså opstå alligevel. Og skulle uheldet være ude, så er det vigtigt at have opsat brandalarmer, så man kan reagere i tide. Husk, at brandalarmerne skal have skiftet batterier årligt.

AMG-Gruppen tilbyder hjælp til dig, hvis der opstår sodskade og brandskade hos dig! 

Vi hjælper med fjerne beskadiget inventar osv. og inspicerer bygningen, og danner herefter et overblik over, hvor stor brandskaden er. Vi hjælper både virksomheder og private hjem med alt lige fra bortskaffelse af ødelagt inventar, til rengøring af brandskade. Selvom rengøring efter brand kan virke uoverskuelig, så hjælper vi dig med at komme ovenpå igen!​

Udfyld formularen - modtag et tilbud

Vi besvarer henvendelser hurtigst muligt.
​Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Rengøringsfirma på Sjælland

Giv AMG-Gruppen et kald på 70 60 57 50 eller brug vores formular her på siden.

​Vi sidder klar til at give dig et attraktivt og uforpligtende tilbud på professionel rengøring på hele Sjælland.

Eller klik rundt her på siden og få mere at vide omkring vores forskellige services.

Høj kundetilfredshed

Vores kunder bliver hos os.

Stor ekspertise

Vores høje kvalitet er baseret på mere end 8 års arbejdserfaring.

Miljøvenlige produkter

Vi anvender udelukkende svanemærket rengøringsmidler.

Om AMG-Gruppen ApS

Vi er et professionelt rengøringsfirma på Sjælland og udfører rengøring for private samt erhvervskunder.

​Vores dygtige og kompetente medarbejdere, anvender miljørigtige produkter og leverer rengøring i aller højeste kvalitet.

Kontakt os

​AMG-Gruppen ApS

Østmarken 4, 2860 Søborg

Ønsker du at skrive til os direkte kan du benytte vores kontaktformular her.

E-mail: info@amg-gruppen.dk

Har du nogle spørgsmål?

Vi sidder klar på telefonen:

Hverdage 08.00 - 16.00.